Със сглобяемите 3А бетонни блокове тип „Лего” бързо и лесно могат да бъдат построени складови клетки за всякакви материали. С помощта на тези сглобяеми бетонни блокове могат да се изградят складови клетки за часове. Затова те са идеалното разрешение за оптимизиране на складовото Ви пространство за много кратко време.

Тъй като 3А Блоковете лесно се поставят един върху друг, без да са необходими никакви свързващи материали, Вие бихте могли да ги местите и пренареждате по всяко време. Така че дори ако трябва да преместите Вашата дейност на нов обект или терен, Вие можете просто да преместите и пренаредите същите блокове на новото място.

Складовите клетки могат да бъдат изградени направо върху равна и твърда повърхност, така че изкопването на основи не е необходимо.

Бетонните 3А блокове са налични в няколко размера. Нашите блокове имат отлични пожароустойчиви и шумоизолиращи свойства.

3А Блок предлага цялостно обслужване включително транспорт и монтиране на бетонните блокове.

Запитване и информация

Искате ли да научите повече за иновативните бетонни блокове тип „Лего” на 3А Блок?

Свържете се с нас за повече информация на тел: 0885 252 292 или изпратете Вашeто запитване за необвързваща ценова оферта ето тук или на e-mail: sales@3ablock.com 
Изпратете запитване