Благодарение на голямото разнообразие от модели и размери на 3А блокове могат да се реализират различни проекти за съхранение на всякакви зърне ни култури.  Стени от 3А блокове в съчетание с подходяща покривна конструкция дават издържливо, рентабилно и евтино за поддържане решение.

Бързо изграждане 
Единственото изискване за изграждането на стените е наличието на равна и гладка повърхност. Специална основа не е необходима. В зависимост от големината, склада за съхранение на зърнени култури може да бъде изграден в рамките на часове или дни. Тъй като блоковете се сглобяват и подреждат един върху друг без цимент или друг свързващ материал, складът няма нужда да съхне и е готов за използване веднага след изграждането му.

Гъвкавост и издръжливост 

Тъй като 3А блоковете не са неподвижно фиксирани, складът за съхранение на зърнени култури може да бъде разглобен и преместен по всяко време.

 

Запитване и информация

Искате ли да научите повече за иновативните бетонни блокове тип „Лего” на 3А Блок?

Свържете се с нас за повече информация на тел: 0885 252 292 или изпратете Вашeто запитване за необвързваща ценова оферта ето тук или на e-mail: sales@3ablock.com 
Изпратете запитване