Със сглобяемите 3А бетонни блокове тип „Лего” може много бързо и лесно да намерите решение при изграждането на бетонни складови клетки за съхраняване на насипни материали. 3A Блоковете лесно се поставят един върху друг, без да са необходими никакви свързващи материали. Така складовите клетки могат да бъдат изградени много бързо, като едновременно с това могат да бъдат разглобени по всяко време. Поради това е много лесно те да бъдат преместени и построени наново на друго място.

Складовите клетки за съхраняване на насипни материали са идеални за разделно съхраняване на пясък, чакъл, трошен камък и др. инертни материали. За да се избегне задържането на материали покрай ъглите, ние разполагаме с 3А Блок основа със специална форма. Както можете да видите на снимката, блоковете-основа имат по-широка основа и в резултат на това материалите се свличат към дъното.

Бетонните 3А блокове са налични в няколко размера . Нашите блокове имат отлични пожароустойчиви и шумоизолиращи свойства. 3А Блок предлага цялостно обслужване включително транспорт и монтиране на бетонните блокове.

Запитване и информация

Искате ли да научите повече за иновативните бетонни блокове тип „Лего” на 3А Блок?

Свържете се с нас за повече информация на тел: 0885 252 292 или изпратете Вашeто запитване за необвързваща ценова оферта ето тук или на e-mail: sales@3ablock.com 
Изпратете запитване